Welcome To Our Affiliate Program!

affiliate programma

Affiliate

Wil je meedoen aan ons Tradetracker affiliate programma? Dat vinden we leuk. We vertellen je graag hoe het werkt en wat de voordelen zijn.


  1.  Scherpe vergoedingen van 10%
  2.  Toegang tot ons promotiemateriaal
  3.  Promoot ons uitgebreide assortiment
  4.  Premium merken als Plantforce, Sunwarrior, Bragg appelazijn , Plent premium products , Big Food small bulk superfoods , Arthur Andrew Medical , Algomed Chlorella etc etc 


Ben je nog niet aangesloten bij Tradetracker dan kan dit gratis via onderstaande knop 

registreren

Ben je al wel aangesloten log dan in via onderstaande knop en meld je aan voor het Affiliate programma van Plent en begin direct met verdienen.

login

Je kan ook deze directe link gebruiken en onze campagne activeren -> https://merchant.tradetracker.com/customerSite/registrationForm?returnURL=customerSite%2Flist

Vergoedingen

  • Een royale vergoedingen van 10% op producten die zijn betaald en afgeleverd 


Hoe werkt het?

Bij Plent geloven we in specialisme en service. Daarbij hoort een sterk affiliate programma, waarbij we graag een langdurige relatie opbouwen met onze affiliate partners.

  1. Je promoot Plent op je website en/of blog
  2. Bezoeker klikt door naar Plent.nl
  3. Plaatst een order bij Plent
  4. Order wordt real-time geregistreerd in Tradetracker
  5. Tradetracker betaalt de commissie uit


Wie is Tradetracker ?

TradeTracker vertegenwoordigt in Nederland meer dan 2000 online adverteerders die graag willen samenwerken met de bij ons netwerk aangesloten publishers. Omdat er zoveel merchants met ons samenwerken, zijn er altijd geschikte campagnes te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten. Of je nu een beginnende publisher bent met enkel een eigen weblog, of een professionele publisher met honderdduizenden bezoekers per dag, affiliate marketing is voor iedereen interessant.

Starten met TradeTracker is kosteloos en heel eenvoudig. Met slechts een heel klein beetje technische kennis kan je al aan de slag en beginnen met het “monetizen” van je content. Hieronder leggen we je uit hoe gemakkelijk het is om online geld te verdienen. Scroll dus snel verder en lees alles over de voordelen van affiliate marketing via TradeTracker.


Vragen?


Heb je vragen over ons programma of mis je promotiemateriaal? Neem dan contact met ons op.

affiliate campagne tradetracker