Bananenbrood van Eva

Bananenbrood van Eva
bananenbrood
Recept Bananenbrood van Eva :)
Ingrediënten
2 bananen
5 medjoul dadels/stuk 8 kleine dadels zonder pit
2 eieren
70 gram boekweit meel
30 gram amandel meel
2 theelepels bakpoeder
(heb choco variant ook geprobeerd maar vind persoonlijk de vanille lekkerder in t brood )
Gemalen kokos (optioneel )
Kaneel en speculaas koek kruiden
Hazelnoten,pompoenpitten,zonnebloempitten,
bevroren blauwe bessen
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Prak de 2 bananen in een kom,en doe daar de dadels in stukjes bij.Voeg 2 eieren toe,en roer het geheel even met een vork.Voeg dan 70 gram boekweit meel toe,de 30 gram amandel meel en het bakpoeder en de 2 scoops (vanille ) plantforce synergy protein poeder.Voeg optioneel wat cacaonibs en gemalen kokos toe.Mix dit tot een mengsel.Voeg dan alle noten toe,en de bevroren blauwe bessen naar wens.
Laat wat kokos olie smelten in de magnetron en vet daarmee je cake blik in.Gooi dan het hele mengsel in het cake blik en laat het 54 minuten in de oven staan op 175 graden.Prik evt even met een prikker erin om te kijken of hij gaar is.
Eet smakelijk!
Groetjes Eva Holst
Producten van ons in dit recept : 

Delen: