proteine koekjes

ingrediënten:
100g amandelmeel
2 eetlepels kokosmeel
1 el gemalen lijnzaad / lijnzaad
1/2 theelepel bakpoeder
1 eetlepel kokossuiker
1/2 theelepel gemalen kaneel
2 eetlepels kokosolie?
2 tl biologische honing
1 groot ei
60 g chocolade (opgedeeld in kleine stukjes)
Dash van amandelmelk
Snuifje Himalayazout
1 lepel (20 g) Plantergy Synergy chocolade / vanille-eiwitpoeder

Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Meng in een grote mengkom alle droge ingrediënten met uitzondering van de chocolade. Plaats een kleine steelpan op laag vuur en voeg de kokosolie en honing toe. Roer tot het mengsel is gesmolten en gecombineerd (laat de kokosolie niet te heet worden). Giet het vochtige mengsel in de kom met de droge ingrediënten, voeg het ei toe en combineer.

Giet in kleine hoeveelheden van de melk onder voortdurend roeren totdat je de consistentie van koekjesdeeg krijgt. Voeg de chocoladebrokken toe tot ze gelijkmatig verdeeld zijn. door het hele mengsel.

Doe wat bakpapier op een bakplaat en rol de theelepel hoeveelheden deeg op tot balletjes. Leg je deegballen op de bakplaat en strijk ze plat. Zet de koekjes 10-12 minuten in de oven.

Eenmaal gekookt, verwijder je je koekjes uit de oven, laat ze afkoelen.

De ingerdienten in onze shop :