Kennismaken plantforce

MAAK KENNIS EN VRAAG NU GRATIS SAMPLES AAN 

Eerst even een kleine introductie :)

Wie is Third Wave Nutrition : 

Third Wave Nutrition® is een Deens bedrijf.  Begonnen als nutrition en gezondheid research en development bedrijf dat onderzoek uitvoert in opdracht van oa de Deense regering en zich nu toelegt op het produceren van plantaardige supplementen en voedingsmiddelen van topkwaliteit onder het merk Plantforce®. Plantforce® is ontworpen voor de gezondheid bewuste consument die op zoek is naar producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en vereisten voor natuurlijke ingrediënten.

 TWN is gepassioneerd in het creëren van hoogwaardige plantaardige producten om een gezonde levensstijl van mensen met individuele behoeften te ondersteunen. Deze producten worden gemaakt zonder compromissen in smaak en kwaliteit om een product te bieden dat u kunt vertrouwen.

 Hun visie is om een reeks schone en veganistische voedingsproducten met de hoogst mogelijke kwaliteit te ontwikkelen en beschikbaar te stellen via grondig onderzoek en permanente educatie. TWN wilt nieuwe kwaliteitsnormen stellen in de gezondheidsindustrie en transparantie bieden aan zowel de consument als de professional.

 De Plantforce Synergy proteïne producten behoren tot de schoonste in de industrie en worden door de gebruikers als zeer smaakvol ervaren, in nagenoeg alle gevallen wordt het veel lekkerder bevonden dan bijvoorbeeld een Sunwarrior en/of Orangefit. Vooral de Berry smaak kent geen gelijken als het gaat om de heerlijke smaak.

Wat maakt Plantforce Synergy nog zo bijzonder ?

Plantforce Synergy is de veganistische proteine die de concurrentie ver achter zich laat. Geen ander vega proteine heeft zo'n heerlijke smaak. Heel veel gebruikers staan versteld dat vega proteine zo lekker zou kunnen zijn. Plantforce is de lekkerste, beste en niet geheel onbelangrijk, de schoonste vega proteine op de markt.

✓ Een perfecte mix van rijsteiwit, erwteneiwit en hennepeiwit
✓ Geen kunstmatige zoetstoffen toegevoegd
✓ Heerlijke smaak
✓ Gladde textuur, het lost zeer goed op. 
✓ Bevat alle essentiële aminozuren
✓ Hoog in BCAA (branch brain amino acids)
✓ Gemakkelijk te verteren. Vrij van allergenen zoals zuivel, soja en gluten
✓ RAW en veganistisch
✓ Aangetoond de schoonste proteïne verkrijgbaar
✓ Verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken, Naturel, Vanille, Chocolade en Berry 

Wat vinden anderen van Plantforce ? 

bastiaan lammers

‘Elke dag is een nieuwe dag. Soms druk, soms rustig. Toch is bewust en gezond leven helemaal geïntegreerd in mijn dagelijkse routine, hoe druk ik ook ben. Naast mijn eigen trainingen in de CrossfitBox en de trainingen die ik als Personal Trainer geef werk ik ook in de Horeca.

Een druk bestaan wat vaak veel van mijn lichaam vraagt. Daarom wil ik altijd mijn voeding op orde hebben zodat ik alles binnenkrijg wat ik nodig heb, waar ik ook mee bezig ben.

Door ¾ jaar geleden voorzichtig over te stappen op Vegan gebruik ik sinds een half jaar Plantforce wat mijn motor echt heel goed aan de gang houd. Elke dag vul ik mij met deze lekkere brandstof en kan ik prima mijn ding blijven doen, want zonder goede brandstof kan niemand werken, toch?’  -   Bastiaan Lammers    Instagram : @bastiaanlammers

streep

roan 

 
 ‘Omdat ik mijn sportprestaties wilde verbeteren, ben ik onderzoek gaan doen naar voeding.            Het verbaasde me hoeveel voordeel je kunt halen op zowel fysiek als mentaal vlak met  voeding. Dit motiveert mij om een healthy lifestyle te behouden.
  Sinds ik ben overgestapt naar Plantforce, is mijn herstel na een training indrukwekkend goed! Dit is voor mij belangrijk omdat ik bijna elke dag train. Dankzij Plantforce kan ik meer uit mijn training halen’ -  Roan van Oort - Model
Instagram : @roanvanoort

streep

traytrudy

‘Ik ben bijna elke dag te vinden in de sportschool of in mijn eigen yogastudio.

Of ik nu yoga doe, krachttraining of Body Pump les geef, bijna elke dag ben ik fysiek bezig. Mijn lichaam heeft voldoende voedingsstoffen nodig om optimaal te kunnen blijven functioneren en presteren. Plantforce bevat alle essentiële aminozuren zodat ik optimaal  kan herstellen van mijn trainingen. Zo hoef ik me als vegan geen zorgen te maken dat ik niet genoeg eiwitten binnen krijg. Binnen vijf minuten heb ik een shake gemaakt. Lekker, makkelijk, snel en vegan. Zo houd ik genoeg tijd over om te werken voor mijn eigen onderneming!' – Trudy Peters 

streep

DE SPELREGELS VOOR HET AANVRAGEN:

Ben je benieuwd naar dit mooie, eerlijke, schone en smaakvolle product ?

Helaas, het aantal samples dat beschikbaar is, is beperkt dus hebben we niet genoeg voor iedereen. De afgelopen weken hebben we teveel aanvragen ontvangen van mensen die gewoon alleen maar interesse hebben in gratis samples, maakt niet uit van wat als het maar gratis is. Daarnaast ontvangen we vaak ook incomplete aanvragen, met niet werkende email adresssen , deze kunnen we helaas niet verwerken. 

Wil je dus oprecht Plantforce proberen ?

Vul dan nu onderstaand formulier compleet in en geef in de vrije tekst aan :

- Gebruik je al proteine en zo ja, welke ?

- Wat vind je van je huidige proteine ?

- Waarom zou je Plantforce willen testen ?

- en natuurlijk je volledige naam en adres :)

Wij sturen de samples de eerste gelegenheid naar je toe :)

BELANGRIJK : UPDATE 23-09-19

Helaas zijn we door de samples heen, het is echt abnormaal snel gegaan. We zijn overdonderd door de 100den aanvragen die we hebben ontvangen afgelopen weken ,... en door de talloze positieve reacties.

Zodra ze weer beschikbaar zijn zullen we dat weer wereldkundig maken.