THE BIG FOOD COMPANY - BIG FOOD Superfood

BIG FOOD gelooft dat de natuur zelf het beter weet, net zoals je moeder of haar haar moeder en daarom wanneer het aankomt op GOED VOELEN dan weet niemand het beter dan MOEDER NATUUR. Door het selecteren van alleen maar de allerbeste en meest krachtige natuurlijke, biologische voedingsstoffen, bomvol met smaak, groots in resultaat, maakt BIG FOOD het je makkelijk om kracht toe te voegen aan je dagelijkse voeding.

Hennep proteïne

Hennepproteïnepoeder: de perfecte plantaardige proteïne

Wist u dat hennepzaden een van de beste bronnen van de natuur zijn voor plantaardige eiwitten? Als u uw eiwitinname wilt verhogen van een natuurlijke en veganistische bron, dan is hennepproteïnepoeder misschien wel de perfecte keuze voor u.

Hennepproteïnepoeder is zelfs het beste vegan eiwitpoeder met 20 aminozuren, waaronder de negen essentiële aminozuren die je lichaam niet alleen kan produceren en die je moet verkrijgen via voedingsbronnen.

Hennep-eiwitpoeder is niet alleen een krachtige proteïne-eiwit, maar is ook inherent geladen met meer gezonde omega-vetzuren en vezels dan veel andere veel voorkomende eiwitpoeders. Daar houdt het niet mee op - het is ook aangetoond dat hennep de vermoeidheid verbetert en positieve effecten heeft op het immuunsysteem - en dit zijn slechts enkele van de voordelen van hennepproteïnepoeder.  

Wat is hennepproteïnepoeder?

Hennep is een verschillende variëteit van de Cannabis sativa-plant, die kan worden gekweekt om de vezels in de stengel van de plant of zaadproductie te maximaliseren. Hennep heeft nauwelijks of zelfs geen meetbare niveaus van de psychoactieve stof tetrahydrocannabinol (THC), de cannabinoïde die het meest bekend staat om zijn psychoactieve eigenschappen.

THC is uitgebreid onderzocht en de wetenschap heeft ons laten zien dat als het niet wordt gerookt, het substantiële gezondheidsvoordelen heeft met vrijwel geen bijwerkingen. Hennep bevat meestal ongeveer 0,3 procent tot 1,5 procent THC, terwijl marihuana ongeveer 5 procent tot 10 procent of meer THC bevat. Dus maak je geen zorgen - het eten van hennep zal je zeker niet high maken. Hennepverbruik is veilig, gezond en legaal.

Hennep-eiwitpoeder en hennepzaadolie zijn beide gemaakt van de zaden van de hennepplant. Hennepproteïnepoeder is gemakkelijk voor de smaakpapillen met een licht nootachtige smaak.

Hennepzaden zijn een krachtpatser als het gaat om eiwitten met ten minste 20 aminozuren, waaronder de negen essentiële aminozuren (histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, fenylalanine, threonine, tryptofaan en valine). Aminozuren zijn organische verbindingen die zich combineren tot eiwitten en samen vormen aminozuren en eiwitten de bouwstenen van het menselijk lichaam.

Hennep-eiwit levert de essentiële vetzuren omega-3 en omega-6 in een gezonde 3: 1-verhouding. Hennep is ook een van de weinige bronnen van het moeilijk te krijgen gamma-linoleenzuur (GLA), een gezonde, van planten afgeleide omega-6 die anders wordt gemetaboliseerd dan andere minder gezonde omega-6-vetzuren. Van GLA-rijk voedsel zoals hennepzaden is waargenomen dat het mensen helpt bij diverse gezondheidsklachten. Wij raden u aan om google te gebruiken om waar te nemen wat de specialisten u hier over kunnen informeren.

Hennep Proteïnepoeder Voedingsprofiel

Hennep-eiwitpoeder is gemaakt van hennepzaden, die een stevige voedingsstimulans bieden vergelijkbaar met vlaszaden. Hennepproteïnepoeder bevat een gezondheidsstoot van voedingsvezels, chlorofyl, mineralen en antioxidanten zonder verzadigd vet, cholesterol, natrium of suiker.

Een portie - ongeveer 4 eetlepels (30 gram) - van een organisch, hoogwaardig hennepproteïnepoeder bevat ongeveer:

120 calorieën
11 gram koolhydraten
12 gram eiwit
3 gram vet
5 gram vezels
260 milligram magnesium (65 procent ADHV)
6,3 milligram ijzer (35 procent ADHV)
380 milligram kalium (11 procent ADHV)
60 milligram calcium (6 procent ADHV)

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina