Sunwarrior FAQ

sunwarior faq

Wat is het verschil tussen Classic , Classic Plus en Warrior Blend ?

Al deze producten leveren plantaardige eiwitten, smaken heerlijk en zijn doorgaans milder voor het spijsverteringsstelsel dan wei of soja. Classic Protein is gemaakt van gefermenteerde bruine rijst. Deze eenvoudige formule wordt aanbevolen voor mensen met voedselallergieën en onze meer granola-klanten.

Warrior Blend is een synergetische combinatie van erwten-, goji-bessen- en hennep-eiwitten met de bonus van middellangeketentriglyceriden van kokosnoot. Warrior Blend heeft een iets beter aminozuurprofiel en bevat de ontstekingsremmende kracht van kokos om het herstel te versnellen.

Classic Plus vertrouwt op bruine rijst, erwt, quinoa, chia en amarant voor de goede oude granen zonder de gluten of koolhydraten. Het heeft een soortgelijk aminozuurprofiel als Warrior Blend, maar een iets andere textuur en smaak. Alle zijn zeer effectieve bronnen van eiwitten, dus het komt echt neer op persoonlijke voorkeuren. 

ZIJN SUNWARRIOR PRODUCTEN GECERTIFICEERD BIOLOGISCH?

Warrior Blend, Sol Good Bars, Classic Plus en Ormus Supergreens zijn allemaal biologisch gecertificeerd. Sunwarrior is momenteel bezig met het certificeringsproces voor alle producten die de USDA toestaat te certificeren. Plantaardige mineralen en gezuiverd water zijn helaas niet van toepassing, dus vloeibare mineralen krijgen misschien nooit het zegel, maar Sunwarrior streeft ernaar alleen de beste biologische ingrediënten te vinden en alles te certificeren.

 

MOET DE PRODUCTEN GEKOELD WORDEN?

Geen van de sunwarrior producten, behalve Vitamin Mineral Rush (dat is VMR voor degenen die het weten), moet gekoeld bewaard worden, zelfs na opening, maar bewaar die verpakkingen op een koele, droge plaats en niet in direct zonlicht.

 
WAAR KOMEN DE INGREDIËNTEN VANDAAN?

Sunwarrior zoekt de beste ingrediënten over de hele wereld, van de woestijnboerderijen van Arizona en Utah tot de glooiende velden van het Midwesten tot de uitlopers van de Himalaya. Vanwege klimaat, groeiseizoenen en duurzaamheid kunnen ze niet uit slechts één land of regio komen. Sunwarrior controleert en controleren de boerderijen en faciliteiten waarmee ze samenwerken voor het hoogste niveau van kwaliteit en controle. Elke batch die de Verenigde Staten binnenkomt, wordt getest en goedgekeurd door de FDA. Ze vertrouwen ook op onze eigen kwaliteitscontrolenormen om te garanderen dat de ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn.

ZWARE METALEN IN SUNWARRIOR RIJSTPROTEINE

Sunwarrior-eiwit is volledig afkomstig van biologische planten die zijn geteeld in mineraalrijke bodems. Dit betekent dat deze vergelijkbaar zijn met  voedsel zoals bruine rijst, fruit, bladgroenten en andere groenten die sporenelementen van nature absorberen. Hoe dichter bij de bodem en hoe meer waterminnende plant, hoe meer er wordt opgenomen. Gelukkig worden tests niet op het internet geprepareerd als afschriktactieken om geld te verdienen aan de angst van mensen die zichzelf en hun omgeving willen behouden geliefden gezond. Als dat zo is, stoppen we allemaal met het eten van wortels, spinazie, boerenkool, rijst, appels en honderden andere volkomen veilige en heilzame voedingsmiddelen.

Sunwarrior koopt alleen de beste plantaardige ingrediënten. De eiwitten zijn Certified Organic, Non-GMO Project Verified en testen consequent onder de EU-, WHO- en FDA-veiligheidsnormen op alle mogelijke manieren. Ze zijn zelfs Prop65-compatibel, wat de strengste norm is en het bijna onmogelijk is om op plantaardige bronnen te voldoen. Sunwarrior test intern en via een onafhankelijk laboratorium voor meer dan nodig is. Vervolgens weigeren ze ingrediënten die niet aan hun strenge kwaliteitsnormen voldoen, omdat ze enorm trots zijn op het kennen, grondig controleren en liefhebben van de ingrediënten voordat ze worden verwerkt.

Wees slim. Eet gezond.

ZIJN SUNWARRIOR PRODUCTEN KOSHER?

Sunwarrior is bezig met het certificeren van al hun producten als koosjer. Op dit moment hebben Classic Plus en Warrior Blend het koosjerzegel verdiend van Orthodox Union.

KAN PRODUCT WORDEN GEBRUIKT NA VERLOOPDATUM?

Supplementen beginnen hun kracht te verliezen na de vervaldatum. Ze zijn meestal veilig om te consumeren gedurende een bepaalde tijd na de houdbaarheidsdatum, maar wees voorzichtig en weet dat u misschien niet de volledige potentie krijgt. Als een product begint te ruiken of tekenen van bederf vertoont, moeten deze onmiddellijk worden weggegooid, ongeacht de vervaldatum. Volg de richtlijnen voor opslag en het product kan langer meegaan. 

ZIJN SUNWARRIOR PRODUCTEN GLUTENVRIJ?

Alle Sunwarrior producten zijn glutenvrij behalve Activated Barley, dat van nature gluten bevat. 

37 artikel(en)

per pagina

37 artikel(en)

per pagina