Chlorella Spirulina combinatie

chlorella spirulina cgf

De bijzondere combinatie van Chlorella en Spirulina.
Weet je niet welke van de 2 je wilt/moet kiezen? 
Met deze hoge kwaliteit tabletten geniet je van de bijzondere eigenschappen in 1 product.

Chlorella-groeifactor
CGF is een unieke groep van stoffen die alleen in de kern van Chlorella aanwezig zijn en die tot 18% van het totale gewicht uitmaken. Het is erg rijk aan nucleïnezuren (RNA en DNA) plus andere stoffen zoals aminozuren, peptiden, vitamines, mineralen, polysacchariden, glycoproteïnen en betaglucanen. Het werd eerst geëxtraheerd door middel van elektroforese met behulp van heet water in de vroege jaren 1950 door Dr. Fujimaki van het People's Scientific Center in Tokio, Japan, die het noemde als 'Chlorella Growth Factor' omdat het een gezonde groei bij jonge kinderen en jonge dieren bevorderde. In feite is dit de groep stoffen die verantwoordelijk is voor de snelle groei en reproductie van Chlorella. CGF is 100% oplosbaar in water en is verantwoordelijk voor het opmerkelijke vermogen van Chlorella om het menselijk lichaam te helen en te verjongen, beschadigde cellen en weefsels te herstellen en de groei van nieuwe en gezonde cellen te stimuleren, waardoor dit organisme een van de krachtigste is voedingsmiddelen. Bovendien heeft CGF ook het vermogen om het verouderingsproces te vertragen vanwege het hoge gehalte aan nucleïnezuren.
Remmende effecten van sterolen geïsoleerd uit Chlorella vulgaris op 12-0-tetradecanoylforbol-13-acetaat-geïnduceerde ontsteking en bevordering van tumoren in muizenhuid. Biol Pharm Bull 1996 april; 19 (4): 573-6

CHLORELLA FEITENBLAD
PDF-document met 51 pagina's met gedetailleerde informatie en feiten in het engels met betrekking tot de voeding en de voordelen van het gebruik van Chlorella.
* Klik met de rechtermuisknop op de bovenstaande tekstlink naar 'Gekoppeld bestand opslaan als' of klik op de koppeling om het PDF-document in uw webbrowser te bekijken.

pdf

Spirulina en Chlorella voor dieren 
Studies hebben aangetoond dat diervoeders verrijkt met 0,1-0,8% of tot 3% Chlorella en/of Spirulina per dag (afhankelijk van het dier en hoe het wordt grootgebracht) aanzienlijke gezondheidsvoordelen kunnen bieden. Zowel Spirulina als Chlorella kan positieve uitwerking hebben op de vitaliteit van uw geliefde huisdier of grotere viervoeter. 

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina