Kiriamma Fair trade Kokosproducten

kiriamma kokos producten

Kiriamma: de liefde verspreiden
 
Sri Lankanen verwijzen naar de kokospalm als de 'boom des levens'. Niet zo verwonderlijk gezien al het gebruik en de gezondheidsvoordelen die het heeft. Meel, water, olie, vezels en room zijn slechts enkele van de producten gemaakt van kokosnoten, die je allemaal op ontelbare manieren kunt gebruiken. Afgezien van de pure vreugde van hun heerlijke smaak, zijn kokosnoten eeuwenlang het geheim geweest van een goede gezondheid en een lang leven in Sri Lanka.

In de afgelopen tijd zijn de vele gezondheids- en schoonheidsvoordelen van kokosolie, room en water ook aan deze kant van de wereld geprezen, waardoor ze de geliefde superfoods zijn geworden die ze nu zijn.
De naam Kiriamma komt van het heilige Sri Lankaanse ritueel, Kiri Amma Dana, wat almsgiving betekent - of geven aan anderen als daad van deugd. Het wordt uitgevoerd door moeders om gezondheid en zegeningen te geven aan de kinderen van de natie. Kiriamma doet precies dat, door pure heerlijke goedheid in een pot te verpakken. Geen additieven, geen chemicaliën en geen plastic.

Gewoon de meest natuurlijke, fair-trade, 100% biologische virgin kokosolie, organisch anti-gluten kokosmeel en organische geroomde kokosnoot, rechtstreeks op uw tafel gebracht op de best mogelijke manier. Redelijk, natuurlijk en met liefde.

Een geliefd Superfood
 
Hun voorouders weten al lang dat de kokosnoot helende eigenschappen heeft. Daarom is het normaal om kokosolie te zien in de traditionele Sri Lankaanse geneeskunde, keuken en zelfs schoonheidsrituelen. Het heeft generaties van Sri Lankanen gezond, sterk en, laten we zeggen, gelukkig gehouden door kokosnoot, of het nu in een sambol of een zoete is, is gewoon heerlijk. De laatste jaren is de kokosnoot door voedingsdeskundigen wereldwijd geprezen om zijn voedingsstoffen.
De kokosnoten die worden gekweekt in Sri Lanka hebben hun eigen kenmerkende smaak en textuur, en zijn een smakelijke toevoeging aan het koken, in de vorm van olie, room, water of meel.

Fair Trade
 
De kokosnootdriehoek bestaat uit verschillende kleine dorpen met uitgestrekte landen die zich toeleggen op de landbouw en de productie van kokosnoten. De gemeenschappen van veel van deze dorpen hebben kokosnoten als levensonderhoud vele jaren gegroeid en, in de loop van de jaren, worstelden om het groeiende tempo van de industrie bij te houden.
Onze leverancier Coco House werkt rechtstreeks samen met hun boeren om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke praktijken in het landbouwproces worden opgenomen om verse, organische kokosnoten te oogsten. In ruil daarvoor krijgen de boeren training in belangrijke vaardigheden en verdienen ze eerlijke lonen voor hun aanbod.
Kiriamma is faire-trade gecertificeerd en zorgt voor alle mensen. We willen dat hun gemeenschap groeit terwijl we groeien.
 
Waar de natuur Technologie ontmoet
 
Kiriamma streeft naar het creëren en distribueren van producten die geen compromissen sluiten op het gebied van smaak en voeding, met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen. Daarom werken we met een fabriek die is uitgerust met de meest geavanceerde technologie van Europese oorsprong om dagelijks meer dan 100.000 verse kokosnoten te verwerken tot heerlijke en gezonde producten.
 
Om de maagdelijke kwaliteit van de kokosolie te behouden, wordt de temperatuur van het productieproces ruim onder 60 ° C gehouden. Dit beschermt de voedingswaarde, smaak, kleur en geur van Kiriamma's kokosolie en andere bijproducten.
 
Kwaliteit
 
Kiriamma is voortdurend op zoek naar manieren om de kwaliteit en normen van onze producten te verbeteren die goed zijn voor onze gezondheid en goed voor onze planeet. We zijn gecertificeerd met de volgende voedselveiligheidsaccreditaties.

Kiriamma homepage 

3 artikel(en)

per pagina

 • Kiriamma Kokosolie bio virgin

  Kiriamma

  Kiriamma biologische virgin kokosolie
   
  Kiriamma Organic Virgin Coconut Oil is gemaakt van biologische, niet-GMO-kokosnoten die dagelijks worden geleverd aan de fabriek, afkomstig van landgoederen in de Coconut Triangle van Sri Lanka.

  Inhoud: 400 gram
    9,95

  Niet in voorraad

 • Kiriamma biologisch kokosmeel - 500 gram

  Kiriamma

  Kiriamma Biologische Kokosmeel is een gezond alternatief voor geraffineerde bloem en is gemaakt van biologische, niet-GMO-kokosnoten die dagelijks worden geleverd aan de fabriek, van landgoederen in de Coconut Triangle van Sri Lanka.

  • Fairtrade
  • Meelvervanger
  • Rijk aan vezels
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Zuivere kokos

  Kokosmeel is gemaakt van vers en zuiver kokosvlees. Het vlees wordt gedroogd en ontvet en vervolgens fijn gemalen tot een poeder. Dit van nature glutenvrije meel heeft een consistentie die vergelijkbaar is met tarwemeel.

  Inhoud: 500 gram
  • 10 voor   3,25 p/s. en bespaar 35%

  Niet in voorraad

 • Kiriamma organische geroomde kokosnoot

  Kiriamma

  Kiriamma Organic Creamed Coconut is gemaakt van biologische, niet-GMO-kokosnoten die dagelijks worden geleverd aan de fabriek, afkomstig van landgoederen in de Coconut Triangle of Sri Lanka.

  Inhoud: 250 ml
    10,95

  Niet in voorraad

3 artikel(en)

per pagina