THE BIG FOOD COMPANY - BIG FOOD Superfood

BIG FOOD gelooft dat de natuur zelf het beter weet, net zoals je moeder of haar haar moeder en daarom wanneer het aankomt op GOED VOELEN dan weet niemand het beter dan MOEDER NATUUR. Door het selecteren van alleen maar de allerbeste en meest krachtige natuurlijke, biologische voedingsstoffen, bomvol met smaak, groots in resultaat, maakt BIG FOOD het je makkelijk om kracht toe te voegen aan je dagelijkse voeding.

Camu Camu

Camu Camu is een struik die te vinden is in het moeras of overstroomde gebieden van het Amazone regenwoud en zou de volgende superfood kunnen zijn om de Noord-Amerikaanse markten snel te raken. De struik draagt ​​grote bessen die op kersen kunnen lijken. Deze bessen blijken een van de beste vitamine C-voedingsmiddelen te zijn, want ze bevatten meer van deze vitamine dan welke andere voedselbron op de planeet dan ook, soms wel 60 keer zoveel vitamine C dan een sinaasappel!.

Camu Camu is ook uitgerust met een krachtig mengsel van aminozuren zoals serine, leucine en valine, evenals fytochemicaliën en mineralen die een reeks ziekten in het lichaam kunnen helpen. Camu camu is gebruikt voor van alles. Dierstudies hebben aangetoond dat camu camu antioxiderende en antigenotoxische effecten heeft.

Acerola en acai zijn twee superfoods die bekendstaan ​​om hun extreem hoge vitamine C-gehalte, maar camu camu bevat nog meer vitamine C. Camu camu is vrij nieuw voor de wereldmarkt, maar de populariteit wereldwijd groeit. 

Camu Camu Voedingswaarde Achtergrond

De camu camu bes komt van de camu camu struik (Myrciaria dubia) die ongeveer negen tot 14 voet lang groeit. De kleine boom bevindt zich in de mirte (Myrtaceae) familie. De struik is verwant aan de rumberry en guavaberry en produceert een geelachtig / rood fruit dat buitengewoon zuur is, en daarom wordt het meestal gemalen tot een poeder en vermengd met andere dingen. De wilde struik kan ongeveer 26 pond bessen per jaar opleveren.

100 gram camu camu bevat :

0,4 gram eiwit
0,2 gram vet
2145 milligram vitamine C (3575 procent ADH)
2,1 milligram mangaan (106 procent ADH)
0,2 milligram koper (10 procent ADH)
0,5 milligram ijzer (3 procent ADH)
12,4 milligram magnesium (3 procent ADH)
15,7 milligram calcium (2 procent ADH)
83,8 milligram kalium (2 procent ADH)
0,4 milligram zink (2 procent ADH)

Camu camu bevat ook 355 microgram carotenoïden. In camu camu fruit is luteïne de dominante carotenoïde, samen met beta-caroteen en zeaxanthine.

2 artikel(en)

per pagina

 • Big Food Camu Camu poeder RAW - 1KG - Small Bulk

  BIG FOOD
  2 beoordeling(en)
  BIG FOOD - Camu Camu poeder Bio RAW 1KG - Small BulkHet zuurpruimpje onder de Big Foods. Het is even doorbijten, maar dan krijg je wel lekker veel vitamine C binnen.
  Inhoud: 1kg
  • 2 voor   57,95 p/s. en bespaar 4%
  • 3 voor   54,95 p/s. en bespaar 9%
  • 4 voor   51,95 p/s. en bespaar 14%
  • 5 voor   49,95 p/s. en bespaar 17%
 • Big Food Camu Camu poeder RAW - 350 gram

  BIG FOOD
  1 beoordeling(en)

  BIG FOOD - Camu Camu poeder RAW 350 gram 

  Het zuurpruimpje onder de Big Foods. Het is even doorbijten, maar dan krijg je wel lekker veel vitamine C binnen.

  ✓ Zeer hoge  Big Food kwaliteit

  ✓ Gegarandeerd de laagste prijs

  ✓ Small Bulk voordeel

  Inhoud: 350 gram
  • 2 voor   18,95 p/s. en bespaar 6%
  • 3 voor   18,50 p/s. en bespaar 8%
  • 5 voor   17,95 p/s. en bespaar 11%

2 artikel(en)

per pagina