GHC - Global Healing Center

ghc

Als pionier op het gebied van natuurlijke gezondheid heeft Dr. Group het zijn levensmissie gemaakt om het woord van gezondheid en welzijn over de hele wereld te verspreiden.

Terwijl hij in 1998 een full-time gezondheidskliniek had, besefte Global Healing Center oprichter en CEO dr. Edward F. Group dat hij mensen buiten de muren van zijn praktijk wilde bereiken en helpen. Hij raakte geobsedeerd door het vinden van een manier om de boodschap van gezondheid, geluk en voeding aan de wereldgemeenschap te verspreiden. dr group ghc

Zijn verlangen om een groter deel van de bevolking te dienen, bracht hem ertoe de kliniek te sluiten en zijn energie te richten op wat hij geloofde dat de toekomst van het bedrijfsleven en de communicatie als geheel zou zijn - het internet. Global Healing Center werd geboren met het eenvoudige doel om nuttige, relevante informatie en ondersteuning te bieden aan mensen over de hele wereld die hun gezondheid wilden verbeteren. Sindsdien is het hun missie om goede gezondheid, positief denken, geluk en liefde voor de wereld terug te brengen.

GHC begon in een klein kantoor van 200 vierkante meter met slechts twee werknemers en een man met een visie. ze brachten ontelbare uren door in gezondheidsforums om de problemen aan te pakken en de vragen van de online community te beantwoorden die de medische industrie niet kon en niet wilde beantwoorden. Dit was cruciaal in de ontwikkeling van het bedrijf en de eerste producten van het merk Global Healing Center werden gecreëerd als reactie op feedback van klanten en behoeften. Ze realiseerden ons al snel dat we de verantwoordelijkheid hadden om de zuiverste, alle natuurlijke en veganistische veilige supplementen en reinigingen die beschikbaar zijn te bieden.

Wat begon als het simpele idee van een man is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd merk en een leider in de natuurlijke gezondheidsindustrie. Tegenwoordig bieden ze een breed scala aan hoogwaardige, groenlevende lifestyle-producten die zijn ontworpen om iedereen (ja, dat betekent dat jij!) Een schoon en gezond leven te bieden.

2 artikel(en)

per pagina

 • GHC Oxy Powder 120 capsules

  GHC (Global Healing Center)
  1 beoordeling(en)

  Global Healing Center Oxy-powder. Een topkwaliteit supplement van Global Healing Center.
  plent Oxy-Powder is een wetenschappelijk geformuleerd, geheel natuurlijk en effectief product.
  plent Het gebruikt de kracht van zuurstof om voorzichtig te reinigen en te ontgiften.
  plent Gemaakt op basis geozoneerde magnesium oxiden.
  plent GRATIS verzending al vanaf 2 stuks en oplopende korting bij meerdere stuks.

  Inhoud: 120 capsules

  Normale prijs: €  52,50 -8%

  Aanbieding: €  48,50

  Slechts €  45,00
  • 2 voor €  47,00 p/s. en bespaar 4%
  • 3 voor €  46,00 p/s. en bespaar 6%
  • 4 voor €  45,00 p/s. en bespaar 8%
 • GHC Paratrex - 120 capsules

  GHC (Global Healing Center)

  Paratrex helpt bij het creëren van een omgeving die vijandig is voor de invasie van organismen en bevordert een natuurlijke reiniging van je systeem.
  plent Topkwaliteit anti-parasieten supplement
  plent Bevat zwarte walnoot, bijvoet,  Amerikaanse ganzenvoet, Mexicaanse anamu, kruidnagelknoppen en Zuid-Amerikaanse simarouba amara bast
  plent Niet op dieren getest
  plent GMO en glutenvrij
  plent Kosher en halal
  plent Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  plent GRATIS verzending bij 2 potten

  Inhoud: 120 capsules

  Normale prijs: €  36,95 -5%

  Aanbieding: €  34,95

2 artikel(en)

per pagina