Microbiome Labs

Microbiome Labs

Het oorsprongsverhaal van Microbiome Labs is een klassiek verhaal over het smeden van nieuwe grenzen, compleet met ontdekking, tegenspoed en een sprong in het diepe. Geen van beide oprichters ging op weg om zijn eigen supplementenbedrijf te starten, maar door aanhoudende nieuwsgierigheid ontdekten Dr. Tom Bayne en Microbioloog Kiran Krishnan een geweldige kans.

Met een rijke achtergrond in onderzoek, merkte Kiran op dat veel supplementbedrijven onvoldoende klinische gegevens hadden, wat hem inspireerde om proeven te ontwerpen die betaalbaarder en passender waren voor de supplementenindustrie. Vervolgens breidde hij zijn vaardigheden uit naar productontwikkeling en formulering voor een aantal retail-supplementbedrijven. Uiteindelijk werd hij aangenomen om probiotica te bestuderen en te ontdekken wat het volgende grote probioticum in de industrie zou worden: Bacillus-sporen.

Voordat Kiran de sporen ontdekte, deed Dr. Tom een ​​stap terug van de productie van supplementen en vestigde zich in zijn eigen chiropractische praktijk. Toen zijn praktijk begon te bloeien, bevond hij zich in de voorhoede van functionele geneeskunde, uniek gericht op de darmgezondheid van zijn patiënten. Jarenlang hadden probiotica bewezen zo ineffectief en inconsistent te zijn dat hij ze uiteindelijk helemaal niet meer in zijn praktijk gebruikte - dat wil zeggen totdat hij het onderzoek zag dat Kiran had ontdekt.

Met de klinische expertise van Dr. Tom en het probiotische onderzoek van Kiran, formuleerde het serendipitous paar het eerste all-spore probioticum bekend als MegaSporeBiotic. Na veel klinische validatie wilde het team het product op de markt voor artsen lanceren door medische conferenties bij te wonen.

In 2014 exposeerde het bedrijf op slechts 6 conferenties en tekende voor een handvol nieuwe accounts. Toen de verkoop van producten begon te groeien, koos het bedrijf ervoor om het grootste deel van de winst opnieuw toe te wijzen aan onderzoek, met slechts een minimaal bedrag voor marketing. Deze onorthodoxe aanpak is verre van wat Microbiome Labs blijft onderscheiden van de rest van de supplementenindustrie.

Hiermee hoopt Microbiome Labs andere supplementenbedrijven aan te moedigen dit voorbeeld te volgen en daarmee de lat van de supplementenindustrie als geheel hoger te leggen. In 2018 woonde Microbiome Labs meer dan 148 conferenties bij, startte en / of voltooide 14 klinische onderzoeken en bood belangrijke oplossingen aan duizenden beoefenaars, veranderde meer dan 344.000 levens ... en groeiende .

1 artikel(en)

per pagina

 • Microbiome MEGASPOREBIOTIC 60 CAPSULES

  Microbiome Labs

  Megasporebiotic is een sporevormig probiotisch supplement van farmaceutische kwaliteit dat Bacillus Indicus HU36 ™ bevat, een gepatenteerde probiotische stam die antioxidanten in de darm produceert.
  vinkje Verbetert de darmgezondheid
  vinkje Ondersteunt het maagdarmkanaal
  vinkje Bevordert de microbiële balans in de darm
  vinkje Helpt de gezondheidsbevorderende darmbacteriën te behouden

  vinkje GRATIS verzending al vanaf 2 stuks

  Inhoud: 60 capsules
  €  55,00

  Niet in voorraad

1 artikel(en)

per pagina