Kokosolie

kokosnootolie

Kokosolie is de olie die wordt gewonnen uit het eetbare, vlezige "vlees" van een kokosnoot, wat eigenlijk de "kern" van de kokosnoot is. Deze olie wordt op verschillende manieren geëxtraheerd. Daarom vindt u verschillende soorten kokosolie die u kunt kopen, waaronder geraffineerd en ongeraffineerd.

Bij kamertemperatuur is kokosolie meestal vast, omdat het smeltpunt is 76 graden F. Het is volledig stabiel, waardoor het een geweldig vet om mee te koken of te gebruiken voor huidverzorging.
Kokosolie is een verzadigde vetzuren met middellange ketens, wat betekent dat de vetzuurketens tussen 6-12 koolstofatomen lang zijn. Vrijwel alle andere natuurlijke onverzadigde en verzadigde vetten die we consumeren, zijn vetzuren met lange ketens. Kokosolie's unieke medium-keten vetzuursamenstelling is wat het onderscheidt als een nutritioneel krachtpatser met eigenschappen die niet te vergelijken zijn met enig ander vet dat we consumeren.

Als je kwaliteits kokosolie zoekt dan kan je deze kopen bij ons, de kokosolie van Kiriamma is zeldzaam hoog en niet geheel onbelangrijk, nog fair trade ook.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.